ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τρίτη και "φαρμακερή"

Είναι η τρίτη φορά φέτος που οι ομάδες επιστρέφουν από διακοπή πρωταθλήματος λόγω αγώνων της Εθνικής. Τι συνέβη τις άλλες δύο και τι πρέπει να σταματήσει ο Αστέρας;

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Η πρώτη διακοπή έγινε μετά την 2η αγωνιστική. Σε αυτήν ο Αστέρας είχε μείνει στο 1-1 στην έδρα της ΑΕΛ. Η δεύτερη διακοπή έγινε μετά την 6η αγωνιστική. Σε εκείνη ο Αστέρας είχε νικήσει με 2-0 την ΑΕΚ. Η τρίτη διακοπή έγινε τώρα, μήνα με μήνα. Ο Αστέρας πήγε και σε αυτήν αήττητος, 1-0 τον Παναθηναϊκό. 

 

Το θέμα για μια ομάδα, όμως, είναι και πώς επιστρέφει. Μετά την πρώτη διακοπή, λοιπόν, ο Αστέρας επέστρεψε με εντός έδρας ήττα 1-3 από τη Λαμία. Μετά τη δεύτερη διακοπή επέστρεψε με ήττα 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

 

Το κακό δεν πρέπει να τριτώσει στην έδρα του Πλατανιά σε αυτή τη διακοπή. Χρειάζεται ο Αστέρας να αντιληφθεί πως πρέπει να μπει αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο, για να μετριάσει την έλλειψη ρυθμού λόγω των πολλών ημερών που δεν είχε αγώνα. 

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 16 ομάδες της Super League μόνο ο Αστέρας και η ΑΕΛ έχουν πάθει κάτι τέτοιο. Να επιστρέψουν, δηλαδή, από το "διάλειμμα" με ήττες. Οι ποδοσφαιριστές, πρώτοι εκείνοι, θα πρέπει αυτό να το σταματήσουν. 

 

Διακοπές θα υπάρξουν κι άλλες στη διάρκεια της σεζόν. Κυρίως πλέον λόγω αργιών και όχι της Εθνικής. Ο Αστέρας θα πρέπει να επιστρέφει μετά από αυτές σε αγωνιστική ετοιμότητα, για να μπορεί να φεύγει κερδισμένος από τον αγωνιστικό χώρο. Αρχής γενομένης από τώρα, την έδρα του Πλατανιά... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων