ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ βάζει τους κανόνες!

Για τον Αστέρα είναι τιμητικό να θέλουν ποδοσφαιριστές του. Ειδικά ποδοσφαιριστές που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. Μακάρι να ερχόταν η στιγμή που θα είχε δικούς του παίκτες σε όλη την Ελλάδα. Σε όλο τον κόσμο. Αλλά ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. 

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ 

 

Το "έργο" είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Οι "μεγάλοι" να ασχολούνται με ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Δώδεκα μήνες το χρόνο. Εφτά ημέρες την εβδομάδα. 24 ώρες την ημέρα. Μια χαρά είναι αυτό. Σημαίνει ότι κάτι καλό κάνει ο Αστέρας στην ποδοσφαιρική ζωή των παικτών του και ασφαλώς αποτελεί τιμή για τον σύλλογο. 

 

Η τιμή, όμως, έχει δύο έννοιες. Η μία είναι αυτή. Η άλλη μετριέται σε χρήμα, ειδικά στη σύγχρονη εποχή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ενα το κρατούμενο, λοιπόν, διότι εύκολο είναι να γράφονται για ενδιαφέρον και σκάουτινγκ στους παίκτες του Αστέρα, αλλά τα λόγια από την πράξη έχουν απόσταση. 

 

Για να μιλήσουμε και πιο συγκεκριμένα, προέκυψαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Πασαλίδη και Δουβίκα. Οπως πρόσφατα υπήρχαν ρεπορτάζ για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Μακάρι, λέω εγώ. Μακάρι να προκύψουν και για άλλους. Μακάρι να προκύψουν και από άλλες ομάδες. Διότι έτσι ο Αστέρας είναι εκείνος που στο τέλος της ημέρας θα βγει κερδισμένος. 

 

Σκεφτείτε πού ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες οι δύο ποδοσφαιριστές και πόσο εκτοξεύτηκε η χρηματιστηριακή τους αξία με το που φόρεσαν τη φανέλα του Αστέρα. Οταν, λοιπόν, θα έρθει η ώρα οι ποδοσφαιριστές να πουληθούν, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες όλου του κόσμου, ο Αστέρας αυτήν θα κοιτάξει. Τη χρηματιστηριακή τους αξία και όχι ποιον θα έχει απέναντί του. 

 

Με βάση το πόσο κοστίζουν οι παίκτες θα γίνουν οι συζητήσεις και όχι με το ποιος, πώς και πότε θέλει να τους πάρει. Και πιστέψτε με, κοστίζουν πολύ. Βάλτε μηδενικά από πίσω τους, σε εποχή που οι ελληνικές ομάδες αδυνατούν να προσφέρουν. 

 

Ο Αστέρας έτσι λειτουργεί σε αυτές τις περιπτώσεις. Το έχει αποδείξει στο παρελθόν. Θυμηθείτε για πόσους έχουν γραφτεί σενάρια στα ρεπορτάζ των "μεγάλων" και τι τελικά έγινε; Επίσης, θυμηθείτε τις πωλήσεις του Φορτούνη, του Ράγιος, του Ντε Μπλάσις, του Μπαράλες, του Γιάννου, του Νίκο. Και τελικά του Κουρμπέλη, που πήγε μεν στον Παναθηναϊκό, δηλαδή σε ελληνική ομάδα, αλλά με τους όρους του Αστέρα. 

 

Ετσι θα γίνει και τώρα. Αλλο τι γράφεται, άλλο τι γράφει η οικονομική απαίτηση του Αστέρα. Και αυτό το τελευταίο να ξέρετε, δεν ξεγράφει... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων