ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Για δείτε πώς και τι κάνει ο Καλτσάς!

Η φωτογραφία ιδανική για να ξεκινήσουμε το κείμενο. Ο Αστέρας στα τελευταία πέντε ματς με τις ισάριθμες νίκες, έχει σκοράρει 13 γκολ. Λίγο ακόμη και θα ήταν τρία ανά αγώνα. Αλλά άλλο είναι αυτό που έχει σημασία να σημειώσουμε. 

 

Από αυτά τα 13 γκολ, τα πέντε είναι από στημένες φάσεις. Περισσότερα από το 1/3. Και όλα με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Ο Μουνάφο με Παναθηναϊκό. Ο Πασαλίδης με Πλατανιά. Ο Ιγκλέσιας και ο Δουβίκας με Λεβαδειακό. Ο Καλτσάς με Απόλλωνα. 

 

Μόνο με την Κέρκυρα δεν μπήκε γκολ από στατική φάση. Διότι δεν χρειάστηκε. Από αυτά τα πέντε, στα τέσσερα το στημένο από τα πόδια του Τόνσο. Το ένα από του Καλτσά. Στα τρία από τα πέντε πρώτη κεφαλιά από τον Ιγκλέσιας. Τίποτα μα τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι τυχαίο. 

 

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πού θα σταματήσει αυτό το σερί νικών του Αστέρα. Τώρα πάντως, έχει τον Παναιτωλικό εντός έδρας. Εκείνο που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι ότι η ομάδα όλο αυτό που έχει πετύχει, το έχει δουλέψει. πολύ, πάρα πολύ. Τα στημένα είναι μόνο ένα παράδειγμα, απλώς το σημειώνουμε γιατί είναι χαρακτηριστικό. 

 

Βγάζει μάτι, δηλαδή. Κόντρα στον Απόλλωνα ο Αστέρας ξεκίνησε με 4-2-3-1 και βρήκε το 0-1. Ισοφαρίστηκε, από το 65' περίπου, ο Παντελίδης το έκανε 4-1-4-1, με τον Ιγκλέσιας μόνο του στα χαφ και τον Μουνάφο πιο μπροστά, κοντά στον Τόνσο. Πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 1-2. 

 

Στο 77' μπήκε ο Τσουκαλάς και σε πιο ισορροπημένο κέντρο, ο σχηματισμός έγινε 4-3-3 και ο Καλτσάς πήγε στην κορυφή. Για να κάνει αυτό που στην ουσία έκανε στο 80', να κυνηγήσει μια βαθιά μπαλιά και να κάνει το 1-3. Από το 87' με τον Σελίν στο γήπεδο, 3-5-2 πλέον. 

 

Ο Αστέρας δεν κερδίζει απλώς τους αγώνες του. Τους "δουλεύει". Πρώτα τους "δουλεύει" και μετά τους κερδίζει. Και αυτό, επειδή είναι πολύ ποδοσφαιρική προσέγγιση, αρέσει πρώτα από όλα στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Για δείτε πώς και τι κάνει ο Καλτσάς... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων