ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μίνι προετοιμασία για το Re-start!

Ο Χρήστος Γεννιάς στέκεται στην ανάγκη να δουλέψουν άπαντες σκληρά για να... σβήσει ο Αρφκαδικός το κακό ξεκίνημα και να κάνει μια νέα αρχή.

 ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

 

Λένε ότι το καλύτερο αύριο χτίζεται από ανθρώπους με δύσκολο χθες!

Και στην προκειμένη περίπτωση αυτό ταιριάζει ''γάντι'' στον Αρκαδικό,αφού το 0-4 που έχει μέχρι στιγμής στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 είναι η βάση για να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά ,πιο συγκεντρωμένα με υπομονή και επιμονή αν θέλει να επιτύχει τους στόχους του!!

Συμφωνούμε 'οτι διαφωνούμε ότι σε πολλούς δεν γεμίζει το μάτι η φετινή ομάδα του κόουτς Τζίμη Κουστένη, ειδικά μετά τις 4 συνεχόμενες ήττες,αλλά πιστέψτε με,χάνοντας στον Ερμή Αγίας εγώ προσωπικά είδα ΚΑΙ θετικά πράγματα! Το πιο σημαντικό;

Ότι επιτέλους επέστρεψαν οι τραυματίες Κούτρας-Σίνης, δύο αθλητές που μπορούν να δώσουν πάρα πολλά στην ομάδα!Μαζί με τον υγιή Πέλτιερ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά επιτέλους είδαμε τον Αρκαδικό ''γεμάτο'', ,και παραλίγο να παίρναμε μια πολύ μεγάλη νίκη  που θα μας έδινε χρόνο και ηρεμία για την δύσκολη συνέχεια.

Δυστυχώς η νίκη δεν ήρθε,ας όψεται ο γερόλυκος Νέστορας Κόμματος που στα 41 του μας ''σκότωσε'' με τα 5 τρίποντα του και τους 26 πόντους του,καταστρέφοντας ότι με κόπο είχαν χτίσει οι αθλητές μας,αλλά και δίνοντας μας ένα μάθημα για τη συνέχεια!Μια συνέχεια που το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε όλους τους τομείς,και στην ψυχολογία αλλά και στην τακτική, αφού το ρεπό αυτού του ΣΚ λόγω κυπέλλου Ελλάδας είναι βάλσαμο από όλες τις απόψεις!

Μια μίνι προετοιμασία λοιπόν για να μπούμε επιτέλους σε τροχιά νικών, πραγματικά τονίζω ότι αυτή η ομάδα πλήρεις δεν έχει να φοβηθεί κανέναν,ειδικά μέσα στη Τρίπολη!Απέναντι στην Καρδίτσα το επόμενο Σάββατο (11/11. ΔΑΚ Τρίπολης, ώρα 17.00,LIVE Αρκαδία 93,8) η νίκη είναι μονόδρομος,μια νίκη που ευελπιστώ να είναι η πρώτη από τις πολλές που μπορεί να πάρει αυτή η ομάδα!Ας μη το κρύβουμε άλλωστε!Διψάμε για ουρανό!

Υ.Γ.-Το ρεπορτάζ του Αρκαδικού στο arcadiasports.gr κάθε βδομάδα και οι live μεταδόσεις των αγώνων του στον ΑΡΚΑΔΙΑ 93,8 είναι μια προσφορά των πιο κάτω επιχειρήσεων.

COPPOLA CANTINA                            NEGRO cafe-bar

φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ                      OGGI night club

καφέ-ψητοπωλείο-πιτσαρία ''Οι Μπαμπάδες''

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων