ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πολύ περισσότερο από μια νίκη!

Να ξεκινήσω από το πιο σημαντικό! Ο Αρκαδικός ΚΕΡΔΙΣΕ! Έκανε σεφτέ στην Α2 και μετά από  4 σερί ήττες ήρθε η ώρα του ροζ φύλλου αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που μόνο άσχημη δεν ήταν!

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ 

Έτσι εκτός από τη βαθιά βαθμολογική ανάσα ανέκτησε και την χαμένη του αυτοπεποίθηση έτσι ώστε με ακόμα πιο πολύ αποφασιστικότητα να συνεχίσει τον δύσκολο δρόμο του!

Το προπονητικό team σχεδίασε προσεκτικά το πλάνο της νίκης απέναντι στην σοβαρή ομάδα της Καρδίτσας ,με έμφαση στην επιθετική άμυνα,και οι παίκτες μας παρόλο που δεν είναι κάποιοι ακόμα 100% έτοιμοι, έφεραν εις πέρας την αποστολή!

Το άγχος ήταν πραγματικά εμφανές αφού ΔΕΝ υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς ,σε μερικά σημεία μάλιστα του αγώνα περισσότερο ''κυνηγάγαμε'' την ουρά μας, παρά τον αντίπαλο με αβίαστα λάθη και ''κακό'' διάβασμα των φάσεων, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Ήταν και είναι μια νίκη ψυχολογίας που μόνο καλό θα κάνει στην νέα (κατά τα 9/12) ομάδα μας! Η αισιοδοξία μπορεί να είναι στην ανθρώπινη φύση, ωστόσο η αδυναμία που έχουμε επιδείξει ως ομάδα (με ελαφρυντικά βέβαια) να πάμε παρακάτω δεν αφήνει πολλά περιθώρια!

Η ηρεμία ήρθε μαζί με τους 2 βαθμούς της νίκης, και πλήρεις πια να διεκδικήσει ακόμα πιο πολλά πράγματα στον Παπάγου το Σάββατο 18/11, σε ένα παιχνίδι που πραγματικά αν τα δώσουμε όλα, μπορούμε να κερδίσουμε και να ανεβούμε πιο ψηλά!

Η φετινή ομάδα μας όπως έχω τονίσει επανειλημμένα έχει προδιαγραφές και μπορεί να τερματίσει στην πρώτη 6αδα, όσο υπερβολικό και αν σας φαίνεται αυτό, αλλά μόνο με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια!

Τα πάντα είναι δυνατά λοιπόν, ας διεκδικήσουμε τη νίκη στον ιστορικό Παπάγου ,και όλοι μαζί μετά, το Σάββατο 25/11 απέναντι στον Απόλλων Πατρών να ''σπρώξουμε'' την αγαπημένη μας ομάδα ακόμα πιο πολύ, στη θέση που της αξίζει να βρίσκετε!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων