ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Πολυτιμότερος ο Μουρ!

Ο ΜακΚένζι Μουρ οδήγησε το Λαύριο Megabolt στη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών, με την εμφάνισή του στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League να του δίνει τον τίτλο του πολυτιμότερου του διημέρου. 

 

Λαμία ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο 26χρονος φόργουορντ δεν ήταν απλά ο καλύτερος της ομάδας του, αλλά γενικότερα της 12ης αγωνιστικής, αφού στα 27'02'' που αγωνίστηκε, είχε 20 πόντους (με 6/6 βολές, 4/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κοψίματα, 4 κερδισμένα φάουλ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη, για να συγκεντρώσει 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

"Είμαι πολύ ταπεινός" ήταν η πρώτη ατάκα του ΜακΚένζι Μουρ για την ανάδειξή του σε MVP του διημέρου, πριν προσθέσει πως "στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση". Όχι μόνο η δική τους, αλλά συνολικά του Λαυρίου Megabolt, που φέτος δείχνει ικανός να κερδίσει μια θέση στην τετράδα της regular season.

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε Stoiximan.gr MVP της αγωνιστικής για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Λαυρίου Megabolt επί του Προμηθέα;

"Ειλικρινά δεν σημαίνει πολλά για μένα. Είμαι πολύ ταπεινός. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου".

Ποιο είναι το "μυστικό" της επιτυχίας της ομάδας σου στην φετινή αγωνιστική χρονιά;

"Δεν υπάρχει "μυστικό", αλλά σκληρή και ομαδική δουλειά. Η "χημεία" παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε ομάδα και στο Λαύριο Megabolt είναι εξαιρετική".

Είναι στόχος του Λαυρίου Megabolt όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και να έχει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των playoffs;

"Ο στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι ατομικά και ομαδικά σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Να βελτιωνόμαστε συνεχώς".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!