ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

WEB TV a-s: AIR... Τσοκάνης!

Πίστη στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, έχει το Τάσος Τσοκάνης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο οποίος είχε θετική παρουσία στο "White Hart Lane", μίλησε στο a-s κατά την διάρκεια της πτήσης προς την Ελλάδα και αναφέρθηκε στα συναισθήματα του, στην αναμέτρηση με την Τότεναμ αλλά και στη συνέχεια της διοργάνωσης.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

"Είναι τρομερή εμπειρία να παίζεις σε αυτό το γήπεδο με αντίπαλο την Τότεναμ σε αγώνα του Europa League, αλλά αφού είμαστε με την ομάδα στους ομίλους όλα είναι πιθανά.

 

Σίγουρα είναι ένα παιδικό όνειρο, όπως όλοι έχουν ένα παιδικό όνειρο, έτσι και εγώ να αγωνίζομαι με αυτές τις ομάδες ως αντίπαλος. Στην Αγγλία υποστηρίζω την Μάντσεστερ.

 

Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές τα πήγα καλά και γενικώς η ομάδα τα πήγε καλά, αλλά ήμασταν λίγο άτυχοι. Μπορώ να πω ότι είχαμε και ένα πολύ καλό αντίπαλο. Δεχθήκαμε 5 γκολ, αλλά δεν θα σταθούμε ιδιαίτερα σε αυτό. Το παλέψαμε το παιχνίδι, κοιτάμε την συνέχεια.

 

Μπορούμε να κάνουμε πράγματα, το έχουμε αποδείξει κιόλας. Γι' αυτό βρισκόμαστε στους ομίλους. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πιστεύω όμως με το πάθος και την δύναμη, θα δουλέψουμε με τον προπονητή όλες αυτές τις ημέρες και θα τα πάμε πάρα πολύ καλά.

 

Στην αρχή όταν κληρωθήκαμε με την Τότεναμ, γελάγαμε όλοι, αλλά με αυτά που έχουμε αποδείξει και στις προηγούμενες αγωνιστικές και με Μάιντς που αποκλείσαμε και με Μακάμπι, πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε κιόλας.

 

Φυσικά και είναι στο χέρι μας η πρόκριση. Έχουμε δύο παιχνίδια μέσα με δύο πολύ δύσκολες ομάδες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπάλα είναι και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων